Stage lopen in Suriname

Stage lopen in Suriname is een unieke ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven!

Stage
23/3/2020

Suriname in het kort

Suriname is een populaire stage bestemming onder Nederlandse en Belgische  studenten. Suriname heeft een aangenaam klimaat, er is geen taalbarrière en de lokale bevolking is er erg gastvrij. Verder tref je er een bruisend nachtleven en goede horeca gelegenheden met een gevarieerde keuken. Suriname onderscheid zich verder door zijn schitterende natuur en rijke cultuur. Spreekt dit jou aan? Kom dan stage lopen in Suriname!

Op ontdekkingsreis

Verder heeft Suriname een zeer aangenaam klimaat, een bruisend nachtleven en goede horeca gelegenheden met een gevarieerd aanbod in de binnenstad. Wil je meer van de natuur ontdekken? Dan kun je trips naar de binnenlanden van Suriname maken en de pracht van Suriname met eigen ogen ervaren. Je kunt uiteenlopende activiteiten doen, zoals (de hoogste) bergen beklimmen, wandelen door de Surinaamse jungle, zwemmen in natuurwater, watervallen bezoeken, vissen, varen, quad rijden in het bos en noem maar op!

De tijd van je leven

Steeds meer studenten kiezen voor stage in Suriname. Het is een ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven. Met gezond verstand en de juiste dosis verantwoordelijkheidsgevoel kom je al een heel eind en wordt de stageperiode een toptijd.

Je wereld verrijken en maak het verschil

Naast al het vermaak is je stageperiode vooral bedoeld om je wereld te verrijken en een leerzame ervaring op te doen. Een stage vormt een brug tussen je opleiding en de beroepspraktijk. Laat je inspireren en inspireer anderen. Je kunt namelijk echt impact hebben op de ontwikkeling van de organisatie waar je stageloopt en een verschil maken.

Een stageplek in Suriname biedt de volgende voordelen:

• C.V. building Stage lopen in Suriname is een absolute must op je CV. Het staat gelijk aan werkervaring en culturele verrijking. Met een uitdagende stage bij een interessante organisatie in Suriname op je C.V., zul je een zeer goede indruk achter laten bij toekomstige sollicitaties.

• Praktijkervaring Naast het opdoen van theoretische kennis is het belangrijk dat je als student je kennis gaat toepassen in de praktijk. Middels een stage in Suriname ben je in de gelegenheid internationale praktijkervaring op te doen.

• Leer de branche kennen Een stage in Suriname biedt de uitgelezen mogelijkheid om de sector waarin jij later wilt gaan werken van dichtbij te ontdekken. Ontdek of de functie die jij ambieert, wel aan jouw verwachtingen voldoet.

Ook interessant

Praktische informatie voor je vertrek naar Suriname

Stage
18/11/2019

Verzekering voor je stage in Suriname

Stage
18/11/2019

Voor de achterblijvers

Stage
18/11/2019

Tropisch klimaat

Paramaribo
18/11/2019