SHS voor onderwijs instellingen

Zijn de stageplaatsen geregeld? Check! Nu de huisvesting nog. Stage Huisvesting Suriname is de ideale partner om studenten te helpen bij het vinden van de ideale huisvesting in Suriname.

Informatie stage- en huisvestingsmogelijkheden in Suriname

Stage Huisvesting Suriname voorziet onderwijsinstellingen in Nederland en België van actuele informatie over de stage- en huisvestigingsmogelijkheden in Suriname.

Stage lopen in Suriname

De onderwijsinstelling speelt een belangrijke rol bij de invulling van de stageperiode van studenten in Suriname. Een fijne verblijfplaats maakt hier bijvoorbeeld ook onderdeel vanuit. Stage Huisvesting Suriname helpt studenten bij het vinden van de juiste verblijfplaats in Suriname.

Huisvesting voor studenten in Suriname

Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare verhuurders, waarvan de woningen in goede staat zijn en gelegen in een veilige woonomgeving. Al onze woningen zijn zorgvuldig geselecteerd op de aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast voldoen de woningen aan de algemene voorschriften en eisen die vastgesteld zijn door Stage Huisvesting Suriname.

Samenwerking tussen onderwijsinstellingen en Stage Huisvesting Suriname

We komen graag persoonlijk bij je langs voor verdere toelichting en om Stage Huisvesting Suriname een gezicht te geven. We zijn meer dan alleen leverancier voor huisvesting. Het is voor ons net zo belangrijk dat jullie de studenten met een gerust hart naar de andere kant van de wereld kunnen sturen en weten dat ze in goede handen zijn bij Stage Huisvesting Suriname . Onze intentie is dan ook op de lange termijn een bestendig samenwerkingsverband met onderwijsinstellingen op te bouwen.

Een aantal vaste samenwerkingspartners van Stage Huisvesting Suriname zijn onder andere:

logo samenwerking: Hanzehogeschool Groningen
logo samenwerking: hogeschool van Amsterdam
logo samenwerking: hogeschool Utrecht
logo samenwerking: Avans hogeschool
logo samenwerking: hogeschool Windesheim
logo samenwerking: Saxions

Voor een vrijblijvend gesprek over de samenwerkingsmogelijkheden kun je contact met ons opnemen.