Fietsen in Suriname

De fiets is het ideale vervoersmiddel tijdens je verblijf in Suriname. Je verplaats je makkelijk van A naar B en bespaart kosten op het openbaar vervoer. Afhankelijk van je verblijfsduur kun je bij ons een fiets huren of kopen.

Fiets huren in Suriname
vanaf €20 per maand!

We verhuren stadsfietsen al vanaf 20 euro per maand. In de huurprijs zit de onderhoudsservice en een fietsslot inbegrepen. Heb je tijdens je verblijf bijvoorbeeld een kapotte ketting? Dan maken wij je fiets zonder extra kosten weer in orde. Wil je een fiets huren? Vul dan het reserveringsformulier fiets huren in.

Fiets huren

Je haalt je fiets op bij ons op kantoor.

Fiets kopen in Suriname
Stage in Suriname voorbij? We kopen je fiets dan weer terug!

Het is voordeliger om een fiets te kopen als je langer dan 3 maanden in Suriname verblijft. Je koopt een fiets vanaf 175 euro. Is je stage in Suriname voorbij? Dan kopen we je fiets weer terug voor 100 euro. Zo gaan we duurzaam met onze spullen om en krijgen de fietsen vervolgens een gelukkige nieuwe eigenaar. Wil je een fiets kopen? Vul dan het reserveringsformulier fiets kopen in.

Fiets kopen

Je haalt je fiets op bij ons op kantoor.

Verkeer in Suriname

In Suriname kun je gebruik maken van verschillende vervoersmiddelen. Met welke zaken moet je rekening houden?

Aan welke kant rijden?

Links verkeer. In Suriname wordt aan de linkerkant van de weg gereden. In Nederland zijn we gewend aan de rechterkant te rijden. Je moet dus even een switch maken in je hoofd. Het went vanzelf!

Fietsen in Suriname

Je kunt een fiets kopen of huren bij SHS. In de binnenstad van Paramaribo is het een prima vervoersmiddel om je makkelijk mee te kunnen verplaatsen. Let op: er zijn geen aparte fietspaden. Je rijdt dus uiterst links op de weg.

Informatie stage- en huisvestingsmogelijkheden in Suriname

SHS voorziet onderwijsinstellingen in Nederland en België van actuele informatie over de stage- en huisvestigingsmogelijkheden in Suriname.