Maak kennis met SHS!

Spannend! Je gaat stagelopen in Suriname. Een goede voorbereiding is het halve werk. Stage Huisvesting Suriname helpt je bij het vinden van geschikte huisvesting, vervoer, een stageplaats en alles eromheen.

Voorbereiden op je stageperiode

Als ervaringsdeskundige weten we als geen ander dat je nog van alles moet regelen voordat je aan je avontuur kunt beginnen.

Stage Huisvesting Suriname helpt je bij de voorbereidingen, zoals huisvesting, een fiets huren, airport pick-up naar je nieuwe verblijfplaats, contact met de stagecoördinator van jouw opleiding, het afsluiten van de juiste (reis)verzekering, aanvraag van je MKV-visum en het boeken van je vliegticket tegen een gereduceerd tarief. Zo begin je goed voorbereid aan je stageperiode in Suriname.

Waarom regel je alles via SHS?

Ervaring en expertise

Meer dan 15 jaar ervaring in het huisvesten van studenten. En met succes!

Nette en veilige woningen

We bieden alleen nette en veilige woningen aan, voorzien van de best mogelijke faciliteiten en veiligheidseisen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Helderheid

Heldere huurovereenkomst, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Helpdesk 24/7 beschikbaar

Heb je een klacht of problemen? We denken altijd met je mee en gaan samen met jou opzoek naar een passende oplossing. We zijn dan ook 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar. Je kunt van maandag t/m vrijdag ook bij ons op kantoor in Paramaribo terecht van 09.00 – 16.00 uur.

Mail ons:

Je bent in Suriname, wat nu?

Je wordt verwelkomd door je mede-stagiaires en je leert iedereen snel genoeg kennen. De dag na aankomst kun je bij ons op kantoor je gratis goodie-bag ophalen en vertellen we je meer over wat je van je stageperiode in Suriname en van ons kunt verwachten. Neem maar van ons aan dat je dan snel genoeg je weg vindt en binnen no-time je eigen netwerk hebt opgebouwd. Dit alles beloofd een mooie ervaring om nooit te vergeten!