Vliegticket boeken

Via Stagehuisvestingsuriname krijgt je korting op je vliegticket naar Suriname. Je vliegt voordelig van Amsterdam naar Paramaribo met Surinam Airways.

Flexibel ticket

Als partner van SLM kun je via Stagehuisvestingsuriname een flexibel studenten ticket van Amsterdam naar Paramaribo boeken tegen een vast gereduceerd tarief van 675 EURO (ongeacht de reisperiode m.u.v. het hoogseizoen). Met dit flexibel ticket kun je de heen- en terugreis te alle tijde wijzigen (mits het standaardtarief beschikbaar is op de nieuwe reisdata). Het tarief is inclusief ruim en handbagage en niet geldig in het hoogseizoen.

Komen je vrienden (studenten) en familie je graag opzoeken in Suriname? Dan kunnen ook zij tegen een vast gereduceerd tarief via ons hun ticket boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

Heb je een ticket via ons geboekt? Dan kom je in aanmerking voor een tegoedbon van 50 USD voor een regionale vlucht naar Aruba, Curaçao, Miami, Trinidad of Brazilië. Via het formulier Ticket boeken kun je je reisdata doorgeven. Wij checken de beschikbaarheid en boeken direct je ticket!

Flexibel ticket boeken

Wil je meer van Zuid-Amerika zien tijdens je verblijf?

Ben je in Suriname en wil je graag een uitstapje maken naar Aruba, Curaçao, Miami of Brazilië maken? Boek dan onze regionale studenten tickets (tijdelijk niet beschikbaar). Op alle tickets vanaf Paramaribo naar deze bestemmingen krijg je ook nog eens een flinke korting. Via het formulier Ticket boeken kun je je reisdata doorgeven. Wij checken de beschikbaarheid en boeken direct je ticket!

Ticket boeken