Vliegticket boeken

Via Stagehuisvestingsuriname krijgt je korting op je vliegticket naar Suriname. Je vliegt voordelig van Amsterdam naar Paramaribo met KLM.

Vliegticket Suriname

Heb jij je vliegticket naar Suriname nog niet geboekt? Boek dan een retourticket via Stagehuisvestingsuriname en ontvang 5 procent korting op je vliegticket. De korting is niet van toepassing op promo/actie tarieven van de KLM.

Wij boeken het vliegticket met een speciale kortingscode, via de website van de KLM, aan de hand van de heen en terugreisdatum die je voorkeur heeft.

Neem dus snel contact met ons op voor deze aantrekkelijke deal.

Via het formulier Ticket boeken kun je je reisdata doorgeven. Wij checken de beschikbaarheid en boeken direct je ticket!

Flexibel ticket boeken

Wil je meer van Zuid-Amerika zien tijdens je verblijf?

Ben je in Suriname en wil je graag een uitstapje maken naar Aruba, Curaçao, Miami of Brazilië maken? Boek dan onze regionale studenten tickets (tijdelijk niet beschikbaar). Op alle tickets vanaf Paramaribo naar deze bestemmingen krijg je ook nog eens een flinke korting. Via het formulier Ticket boeken kun je je reisdata doorgeven. Wij checken de beschikbaarheid en boeken direct je ticket!

Ticket boeken